HUDER Temsilcisi Kadir Köstekçi Başkan Arif Tusun’u Ziyaret Etti

Türkiye'de ve Bitlis'teki çalışmalarıyla dikkat çeken Hukuki Araştırmalar Derneği (HUDER) Bitlis Temsilcisi Av. Kadir Köstekçi Aydınlar Belediye Başkanı Arif Tusun’u makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Hukuki Araştırmalar Derneği (HUDER) Bitlis Temsilcisi Av. Kadir Köstekçi Aydınlar Belediye Başkanı Arif Tusun’u ziyaretinde yaptığı açıklamada; Ülkemizin artık mevcut anayasa ile yönetilmesi mümkün değildir. Bu Anayasanın ülkemize dar geldiği ve acilen sivil Anayasa ile ilgili çalışmaların başlaması gerektiği açıktır dedi. Başkan Köstekçi, Ülkemize en uygun olan sistem istikrar örneği olan, hızlı karar mekanizmasına sahip, yasama yürütme ve yargının net bir şekilde ayrıldığı sistem olan başkanlık sistemidir. Başkanlık sistemi ile ülkemiz hem ekonomik hem de demokratik şekilde daha hızlı büyüme sağlayacaktır. Ayrıca HUDER temsilciliği olarak Aydınlar Belediyemize hukuki konularda her türlü desteği vermeye hazırız dedi. Aydınlar Belediye Başkanı Arif Tusun ise Ülkemizde Bürokrasi ve mevcut Anayasa kanayan yara haline gelmiştir. Hukukçuların ve Anayasa uzmanlarının Hükümetimize bu konuda destek olması ve sivil anayasanın acilen yürürlüğe sokulması için çalışmaların başlaması gerekmektedir. Yaptığınız ziyaretten dolayı da ayrıca memnuniyet duydum. Yeni görevinizde başarılar dilerim. Bizde Aydınlar Belediyesi olarak HUDER'in yapacağı tüm faaliyetleri desteklemeye hazırız dedi.