Aydınların Çehresini Değiştireceğiz

Bitlis’in Adilcevaz ilçesine bağlı Aydınlar Beldesi Belediye Başkanı Arif Tusun, beldede yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Adilcevaz’a 28 Kilometre uzaklıkta bulunan Aydınlar Beldesi halkına hizmet etmek için göreve geldiklerini ifade eden Tusun, yapacakları çalışmalarla beldenin çehresini değiştireceklerini söyledi. Aydınlar Beldesine her alanda hizmet etmeye çalışacaklarını ifade eden Başkan Arif Tusun, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Göreve başladığımızdan itibaren beldemizde üç tane taziye evi yaptık. Yollarımıza 10 bin metrekare parke döşemesi yaptık. Aynı zamanda beldemizin yollarına 6 bin metrekare daha parke taşı döşemesi yapacağız. Allah nasip ederse görev süremiz boyunca beldemizde parke taşı döşenmeyen yolumuz kalmayacak. Bunların yanı sıra belediyemize makam aracı, kepçe ve itfaiye aracı satın aldık. Önümüzdeki günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığından belediyemize hibe edilen vidanjör aracının geleceğinin müjdesini de vermek istiyorum. En Büyük sorunumuz olan Budaklı mahallemizdeki su sorununu çözmek için su şebeke çalışmalarına başladık ve bu mahallemizin su sorununu çözmek için 22 Kilometrelik su şebekesinin borularını İller bankasından hibe olarak sözünü aldık ve önümüzdeki günlerde su şebekesi çalışmalarımızda kullanacağımız bu borular beldemize gelecek. Havaların ısınmasıyla birlikte Budaklı mahallemizdeki içme suyu projesine başlayıp bu mahallemizin su sorununu tamamen çözmüş olacağız. Aydınlar Belediyesi olarak yaptığımız bu hizmetlerde hiçbir şekilde kredi kullanmadık. Beldemize yaptığımız hizmetlerimizde bizlerden hiçbir konuda desteğini esirgemeyen Ak Parti Genel Başkan yardımcısı ve Bitlis Milletvekilimiz Sayın Vedat Demiröz’e katkı ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.