Hakim Ali Osman Taşkın ve Mal Müdürü Umut Vural Başkan Arif Tusun’u Ziyaret etti

Adilcevaz Hakimi Orhan Özgür Can ve Adilcevaz Mal Müdürü Umut Vural Aydınlar Belediye Başkanı Arif Tusun’u makamında ziyaret ederek beldeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Yapılan ziyarette konuşan Adilcevaz Cumhuriyet Hakimi Orhan Özgür Can Aydınlar belediye Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretine gelememiştim. Bu vesileyle hem hayırlı olsun ziyareti hem de yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etmek amacıyla başkanımıza ziyaret gerçekleştirdik. Allah hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin dedi.

Adilcevaz Mal Müdürü Umut Vural ise Belediye Başkanımız Arif bey çok güzel hizmetlere imza atıyor. Kendisini soysam medya ve haber sitelerinden takip ediyoruz. İnşallah hizmetleriniz artarak devam eder dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren Aydınlar Belediye Başkanı Arif Tusun; Göreve geldiğimiz günden bu yana önemli hizmetlere imza attık ve hizmetlerimiz bu yılda artarak devam edecek. Yaptığınız ziyaret için çok teşekkür ederim dedi.