Aydınlar'da Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı

Kutlu doğum haftası nedeniyle Aydınlar Beldesinde düzenlenen Programa katılan Belediye Başkanı Arif Tusun Kuran Kursu Öğrencilerine çeşitli hediyeler verdi. Aydınlar Belediyesi tarafından düzenlenen "Kutlu Doğum Haftası" programı Belediye Kültür ve Taziye salonunda vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti. Kuran Kursu ve hafızlık öğrencileri tarafından Kuran Tilavetinin okunmasıyla başlayan Program, Talebelerin ilahileriyle devam etti. Programda kısa bir konuşma yapan Başkan Arif tusun, Kutlayacağımız bu kutlu doğum haftasının bizlere ilimize, halkımıza ve ülkemize birlik ve berberlik ruhuyla hayırlar ve güzellikler getirmesini yüce rabbimizden niyaz ediyorum” dedi. Birbirinden güzel ilahilerin okunduğu Program Belediye Başkanı Arif Tusun’un günün anlam ve önemine istinaden vermiş olduğu hediyeler ile sona erdi.