Başkanımızın Polis Haftası Mesajı

Belediye Başkanımız Arif Tusun Polis Haftası nedeniyle yayımladığı mesajda; Tarihi şan, şeref ve üstün başarılarla dolu; vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerini canları pahasına koruyan değerli Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 171. yıl dönümünü canı gönülden kutluyorum.

Görevlerini fedakarca, vatan millet sevdasıyla ve büyük sorumluluk içerisinde yürüten kıymetli Emniyet Teşkilatımız, bu gücünü halkımızın güven ve desteğinden almaktadır.

Toplumumuzun huzurlu ve güvenli yaşaması için hiç bir sorumluluktan kaçmayan güvenlik güçlerimizin kendilerine verilen görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum dedi.