Aydınlar Belediyesi Çalışmalarına Başladı

Havaların ısınmasıyla birlikte Aydınlar Belediye Başkanlığı tarafından Beldede hizmetler başladı.

Beldeye yapılan 3 taziye evinin Çevre düzenlemesi, Duvar ve Ağaçlandırma çalışmaları Aydınlar Belediye Başkanı Arif Tusun’un talimatıyla başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Bahattin Aydoğmuş, Belediye Başkanımız Arif Tusun beldemizin bazı sorunlarını yetkililere anlatmak için Ankara’ya gitti. Giderken de Taziye evlerimizin Çevre düzenlemelerini, Duvar işleri ve ağaçlandırma gibi hizmetleri yapmamızın talimatını verdi. İnşallah taziye evlerimiz çok kullanışlı ve güzel hale gelecek dedi.

Aydınlar Belediye Başkanı Arif Tusun ise Nisan ayı içerisinde alt yapısı tamamlanmış olan bir çok yolumuzun parke taş döşeme işine başlayacağız. Bu yıl hizmetlerimiz göz kamaştıracak dedi.

Bel