Başkanımız Aydınlar’a Yaptırılan Cami İnşaatını İnceledi

Dubai’li İşadamı Nevzat Esen tarafından Bitlis’in Adilcevaz İlçesi Aydınlar Beldesine yaptırılan 1000 Kişi kapasiteli Cami ve Kuran Kursu inşaatı Bu Yıl içerisinde tamamlanarak ibadete açılması hedefleniyor.

Aydınlar Beldesi Atatürk Mahallesi Muhtarı Nadir Karamercan’nın Dostu olan Dubai’li İşadamı Nevzat Esen tarafından tüm masrafları karşılanarak yapımına başlanan ve kaba inşaatı bitme noktasına gelen Cami ve Kuran kursunda inceleme yapan Aydınlar Beldesi Belediye Başkanı Arif Tusun, Beldemize böylesine güzel bir cami kazandırdığı için Başta Dubai’li işadamı Nevzat Esen’e ve vesile olan Atatürk Mahallesi Muhtarımız Nadir Karamercan’a ve cami arsasını veren Enver Alageyik'e çok teşekkür ediyorum.

Aydınlar Beldesi Atatürk Mahallesi Muhtarı Nadir Karamercan ise havaları ısınmasıyla birlikte Cami İnşaatımız kaldığı yerden hızlıca devam ediyor. inşallah bu yıl içerisinde Camiyi bitirmeyi hedefliyoruz. Açıkça söylemek gerekirse Camiyi yaptıran işadamı dostum Nevzat bey isminin ön plana çıkmasını pek istemiyordu, ancak biz başka işadamlarının da bölgemize, ilçemize yatırım yapmalarını, güzel eserler bırakmalarını teşvik etmek amacıyla böyle bir haber yapmak istedik. Belediye Başkanımız Cami İnşaatının resmi işlemlerinde belediye olarak her türlü desteği verdi. Cami İnşaatının yerini ise Belde sakinlerinden Enver Alageyik vakfetti. Allah tüm hayır sahiplerinden razı olsun.İnşallah Camimizin açılışına İşadamımızda katılacaktır dedi.

Adilcevaz ESO başkanı Ümit Aldağ'da Cami inşaatında incelemelerde bulundu.