Aydınlar Belediyesinden Hummalı Çalışmalar

Bitlis’in Adilcevaz İlçesi Aydınlar Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ederken, Belediye tarafından yaptırılan 3 taziye evi hizmet vermeye başladı. Belde’de bu yıl içerisinde 15 Bin M2 Parke taşı döşendi ve araç parkına 3 adet sıfır araç kazandırdı.

Bitlis’in Adilcevaz İlçesi Aydınlar Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ederken, Belediye tarafından yaptırılan 3 taziye evi hizmet vermeye başladı. Belde’de bu yıl içerisinde 15 Bin M2 Parke taşı döşendi.

Aydınlar Beldesi Belediye Başkanı Arif Tusun AA Muhabirine yaptığı açıklamada; Beldemizde 2015 yılı içerisinde mahalle aralarına 15 Bin M2 Parke taşı döşemesi yaptık. Bu hizmetimiz tamamen belediye imkanlarıyla yapıldı ve kredi çekilmedi.

Beldede 3 Mahalleye Taziye Evi Yaptık

Beldemizde bugüne kadar taziyeler çadırlarda yapılıyordu. Beldemizde 3 mahallemize taziye evleri yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Belediye binası önünde bulunan garajların üzerine 500 M2 büyüklüğünde yaptığımız taziye evi ve kültür merkezi ise beldemiz için büyük önem arz ediyor. Artık belediyemiz bir çok hizmetini ve projesini kültür merkezinde yapacak dedi.

Budaklı Mahallesinin İçme Suyu Problemi Tamamen Çözülecek

Aydınlar Belediye Başkanı Arif Tusun Budaklı mahallesinin içme suyu isale hattını tamamen değiştiklerini dile getirerek, Bahar ayının gelmesiyle birlikte budaklı köyümüzün içme suyu problemini tamamen çözeceğiz. 24 Kilometre uzaklıktan getireceğimiz suyun borularını hibe aldık ve işe bahar ayının gelmesiyle hemen başlayacağız.

Belediyemize 3 Adet Sıfır Araç Kazandırdık

Belediyemize 3 adet sıfır araç kazandırdık diyen Tusun, Göreve geldiğimizde Belediyemize makam aracı aldık. 170 Bin TL nakit ödeyerek büyük bir kepçe ve yanında 160 Bin TL lik hibe sulama ve itfaiye aracını belediyemize kazandırdık.

2 Yıldır Hiç Kredi Kullanmadık

Görevi devaraldığımız günden itibaren yaptığımızın hizmetlerin tamamını belediyemizin imkanlarıyla, işkur işçilerimizin özverili çalışmalarıyla yaptık ve kesinlikle kredi kullanmadık. Bu sayede belediyemize ait olan eski borçları da hafifletmeye çalışıyoruz. İnşallah önümüzde ki yıl içerisinde beldemize çok daha güzel hizmetlerimiz olacak.

Emeği Geçenlere Teşekkür Ederim

Aydınlar Belediye Başkanı Arif Tusun açıklamasında yaptıkları ve yapacakları hizmetlerde her türlü desteği verene AK Parti genel Başkan yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz’e, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.