Aydınlarda Yollar Parke İle Kaplanıyor

Aydınlar Belediyesi, kış mevsimi bastırmadan ana caddelerdeki parke taşı ve yol yapım çalışmalarını hızlandırdı.

Beldedeki çalışmalarını “Güzel Aydınlar” ilkesi ile sürdüren Aydınlar Belediyesi, soğuk havalara rağmen ana caddelerdeki parke taşı ve yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlk olarak İsmetpaşa Mahallesi’ndeki ana caddeyi parke taşı ile kaplayan belediye ekipleri, kış bastırmadan beldedeki tüm caddelere taş döşemeyi hedefliyor.

Kısıtlı imkânlara rağmen çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Aydınlar Belediye Başkanı Mehmet Arif Tusun, "Beldemizi daha modern bir görünümle daha güzel yerlere getirmek için çok kısıtlı olan imkânlarımızı seferber etmiş bulunmaktayız. Başta meclis üyelerimiz, çalışan personelimiz ile adeta gecemizi gündüzümüze katarak, ‘GüzelAydınlar’ olarak adlandırdığımız ilkemizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz” dedi.

Beldedeki çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Tusun şu bilgileri verdi; “ Bu bağlamda ilk olarak İsmetpaşa Mahallemizde yazın toz, toprak; kış aylarında çamur deryası olan ana caddemizi komple parke taşı döşeyerek işe başladık. Bundan sonra kış şartları elverirse bu durumda olan diğer ana caddeleri ve sokak sokak tüm beldemizi Allah'ın izni ile belde halkımıza yakışır bir görüntüye kavuşturacağız.”

Az bir bütçeyle işleri yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Tusun, “Tabi şunu belirtmekte de yarar var. Biz bu hizmetleri çok kıt bir bütçe ile yapmaya gayret ediyoruz. Ama inşallah her şeye rağmen 2016 yıllı Aydınlar'ın Aydınlık yılı olacak" şeklinde konuştu.